Förnya hemmet

De allra flesta som börjar fundera på vad som händer efter döden med alla ens saker online, alla prylar och annat, är de som har kommit att nå en lite högre ålder. Med andra ord - de flesta är rätt gamla när de väl börjar tänka på att planera för det. Det är helt ok, men det betyder inte att man ska lägga näsan i vädret och bara vänta på att få möta sin skapare! Nej, även en senior bör ta tillvara på livets guldkorn och se till att skapa sig en vardag som är både trivsam, enkel och anpassad efter ens behov.

Hur vill du sitta i sommar?

Planerar du att sitta med en vän och spela spel på altanen som damerna på bilden eller vill du hellre sitta inne och slippa solen? Med smarta hem från Somfy kan du välja och få en behaglig miljö oavsett ditt val. De har motoriserade och automatiserade saker du kan använda för att skapa ett perfekt inomhusklimat eller få skugga på uteplatsen. 

Styr allt från en central enhet, skaffa en röstassistent eller ställ in din automatiska markis eller din motoriserade persienn att stängas när solen kommer fram eller att öppnas när det är lite molnigt. Det som är så bra med automatiserade hem är att du får tid över till så mycket annat och du får en miljö där du mår bra utan att ens behöva tänka på det. 

7 Jan 2023