Börjar du bli tunnhårig?

Att bli tunnhårig är inte så ovanligt, det som är olika är orsaken till varför man blir det. Det kan handla om att du tappar hår en period i livet eller så är det ett permanent håravfall. Var tredje man har faktiskt någon form av håravfall och det oavsett ålder. En vanlig orsak till att man börjar tappa hår kan vara Androgen alocepia som är manligt håravfall. Det drabbar både kvinnor och män, trots sitt namn. Oavsett vilken anledning du har att vara tunnhårig eller varför du tappar hår spelar ingen roll, det kan upplevas lika jobbigt. Som tur kan du göra något åt det! Kika in på Oyez hemsida, och beställ din egen OYEZ.

Vad kan OYEZ göra för dig?

Om du är tunnhårig eller har tappat hår, så är OYEZ lösningen för dig! Det är en hårdel som ser ut och känns som ditt egna hår. En OYEZ skapas av riktigt människohår och tvättas och färgas för att passa just dig. OYEZ är dessutom:

  • Praktisk
  • Verklighetstrogen
  • Lätt att beställa
  • Prisvärd

Du kan läsa mer om OYEZ på oyez.se, där får du även reda på bakgrunden till varför denna fantastiska hårdel skapades!

Tunnhårighet ett minne blott

Med en OYEZ så kommer du inte längre att lida av att vara tunnhårig. Du får en hårdel som är enkel att sätta fast och som håller i mellan 4 till 8 månader, beroende på hur du tar hand om det. Dessutom, en OYEZ sköts precis som ditt egna hår. Du kan klippa det i vilken frisyr du vill, styla det och dra handen igenom det och knappt märka skillnad mot när du hade full hårväxt. Ingen i din närhet som inte vet om det kommer tro att du är tunnhårig och har en hårdel.

26 Jan 2015