Chaga tabletter när du vill må bra länge

För att slippa tänka på testamente och allt sånt, så kan du börja använda naturliga produkter, för att må bra och det länge. Chaga, eller sprängticka som det även heter, är en svamp som intas i tablettform, kapslar eller så gör du te på den. Detta är något som använts flera hundra år, som folkmedicin. Chaga är bra mot sjukdomar i mage, hjärta och lever och den användes förr för att få en hälsosam balans och för att främja livslängden enligt kinesisk tradition. I Ryssland använder de den än idag som en tonic, mot det mesta. Chaga har bland annat dessa hälsofördelar:

  • Stödjer immunförsvaret
  • Stödjer kroppens förmåga att eliminera gifter
  • Bra för matsmältningen

Odla eget vetegräs

Ekologiskt Vetegräs, är något som sägs ge bra hälsoeffekter. Det ska även ha läkande egenskaper. Dock är det inte är vetenskapligt bevisat. Läs mer om vetegräs på Wikipedia. Är du sugen på att odla eget gräs, köp ett startkit hos iForma. Du kan skörda gräset, när det cirka 12 cm långt. Du kan sedan göra vetegräsjuice med hjälp av en kallpressande juicepress.

Beställ på iForma

p>På iFormas hemsida så hittar du produkter som får både kroppen och själen att må bra. Utöver vetegräs och chaga, så har de ett utbud inom hälsokost, diet, välmående, hälsa och träning. De erbjuder även ett stort sortiment av bland annat rawfood och superfood. Du hittar även även produkter för detox, vikt, träning, vitaminer, naturliga kosttillskott, ayurveda och mycket mer.

20 Nov 2015