Gör din flytt så smidig som möjligt

Alla som har flyttat minst en gång i livet vet att det krävs en hel del tid, energi och planering för att genomföra den! Det finns ju liksom en hel "måsten" i samband med en flytt. Om du vill ha en flytt som går smidig och lätt, så finns det ju hjälp att anlita! Dels kan du välja att låta en flyttfirma ta hand om flytten, samt låta en städfirma ta hand om flyttstädningen. Sedan finns det dock en del saker som är svåra att leja bort och som du måste göra själv.

För att du ska få en smidig flytt, se till att boka in flyttfirman i god tid. Samma om du ska ha flyttstädning i Stockholm, boka städfirman så snart du vet att du ska flytta.

Saker du måste göra på egen hand

Även om de jobbigaste grejerna går att få hjälp med, så är det en del saker du ska göra själv. Som att packa alla saker. Eller ja, det finns flyttfirmor som har den tjänsten med. Men det är rätt smart att packa själv, så att du kan rensa ut samt ha koll på alla saker.

Om du har abonnemang på telefon, bredband och tv, då måste du antingen flytta dessa, eller säga upp och teckna nytt. Samma med elavtal! Du ska även göra en adressändring samt flytta din hemförsäkring. Om du inte har en, så teckna en nu i så fall! 

10 Feb 2022