Varför ska man satsa på profilkläder?

Som företagare gäller det att synas och det på en mängd olika sätt. Det talas ofta om synlighet på nätet, men det är minst lika viktigt att synas fysiskt. Ett bra sätt att göra det på, det är att använda sig av profilkläder. Det är då helt enkelt kläder av olika slag, som du som företagare kan sätta din logga på. Det är inte fel att låta dina anställda ha på sig profilkläder då de är ute på besök hos kunder, eller då de står i din butik eller då de är ute på mässa. Det kan även vara bra att ge dina anställda snygga profilkläder att ha hemma. Det är inte ett måste att ha superstor logotyp på dem.

Satsa på profilprodukter

Ett annat sätt att synas utåt, på ett fysiskt sätt, det är att utöver använda dig av profilkläder äve satsa på profilprodukter av olika slag. Det är rätt smart att ha din logga på muggar, pennor, nyckelband, vattenflaskor, paraplyer, tygkassar med mera. Dessa kan du dels låta dina anställda använda, dels dela ut på mässor och event. Det passar även att ge leverantörer och grossisster.

Just att synas med hjälp av profilkläder och profilprodukter är bra. Det ger dig reklam över lång tid, till en relativt låg kostnad. Satsa gärna på sådant du vet de flesta använder sig av dagligen. Det spelar då för de flesta ingen roll att det finns reklam eller logotyper på grejerna.

14 Mar 2022